Lectură de un minut

07 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Luna ofertelor: reduceri MARI la Hervis Sports, Intersport și Sport Vision

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ianuarie este cunoscută ca fiind luna reducerilor, iar retailerii se pregătesc temeinic pentru această perioadă. Astfel, dacă vă doriți încălțăminte sport este momentul să intrați în magazinele fizice sau online ale Hervis Sports, Intersport sau Sport Vision. Bineînțeles, acestea sunt doar câteva dintre brandurile din piață care au anunțat reduceri mari. 

Sursa foto: Unsplash

Până pe 29 februarie 2024, la Sport Vision găsiți reduceri de până la 60% la anumite produse. Pantofi sport, haine și accesorii de la branduri cunoscute sunt disponibile în magazinele retailerului, în limita stocului disponibil.

Intersport vine și el cu reduceri de până la 70% la articolele pe care le comercializează, de asemenea, în limita stocului disponibil. Încălțăminte sau îmbrăcăminte sport, retailerul vine cu oferte de la 40%. De menționat este că o comandă minimă pentru transport gratuit pornește de la 200 de lei.

În perioada 4 ianuarie – 29 februarie 2024, Hervis Sports propune reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, până la echipamente și accesorii necesare sporturilor de iarnă. Bineînțeles, reducerile promoționale de până la 70% sunt disponibile în magazinele Hervis Sports din România și online, pe hervis.ro, cu excepția magazinelor Hervis Sports Focșani și Outlet Fashion House Militari.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Luna ofertelor: reduceri MARI la Hervis Sports, Intersport și Sport Vision