Lectură de un minut

17 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Lăptăria cu Caimac oprește producția a trei produse. Care sunt motivele

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lăptăria cu Caimac oprește producția pentru trei dintre produsele sale. Compania dă vină pe mai mulți factori pentru scoaterea produselor de la vânzare. 

Sursa foto: Laptaria cu Caimac/ Facebook

Iaurt, Iaurt răcoros și Lapte condensat îndulcit sunt cele trei produse pe care nu le vom mai vedea la raft.

Disponibilitatea ambalajelor, dar și prețurile crescute sunt două dintre motivele menționate de companie pentru oprirea producției celor trei tipuri de lapte.

De asemenea, Lăptăria cu Caimac precizează că produsele încă mai pot fi găsite în magazine, însă sunt ultimele din stoc.

Dragii noștri, din cauza unui cumul de factori negativi (disponibilitatea ambalajelor, prețurile crescute etc), scoatem din producție trei produse pe care știm că le îndrăgiți. Așadar, iaurtul răcoros, iaurtul de băut și laptele condensat nu mai fac parte din oferta noastră. Dacă le mai întâlniți zilele astea la raft, să știți că sunt ultimele disponibile, a anunțat compania pe pagina sa de Facebook.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate. Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lăptăria cu Caimac oprește producția a trei produse. Care sunt motivele