Lectură de un minut

26 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Logicor extinde Parcul Logistic - Logicor Bucharest II cu un al doilea depozit premium de 21.200 mp

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Logicor, companie în domeniul dezvoltării și managementului de proiecte logistice, a finalizat dezvoltarea unui centru logistic premium de aproximativ 21.200 mp în Parcul Logistic Logicor Bucharest II, la 10 km nord-est de centrul Bucureștiului.
Spațiul nou inaugurat este închiriat în proporție de 85% de mai multe companii de renume, printre care DPD (companie internațională de curierat), The Home (retailer de mobilă și obiecte decorative), Prime Healthcare (distribuitor de echipamente medicale), Maria Food Nova – Maria Group (companie din domeniul agrobusiness) și Euroccoper (furnizor de servicii logistice integrate).

Sursa foto: Logicor

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este acum format din două clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 39.000 mp, în curs de certificare BREEAM Very Good.

Un spațiu suplimentar de aproximativ 25.000 mp este programat pentru finalizare în 2023.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este poziționat strategic în apropiere de Șoseaua de Centură a Bucureștiului și Autostrada A3, ce leagă capitala de nordul țării. Parcul oferă acces facil în centrul orașului București și către Aeroportul Internațional Henry Coandă.

În prezent, portofoliul Logicor România depășește 260.000 mp de depozite clasa A, din care aproximativ 82.225 mp au fost dezvoltați și livrați în ultimele 12 luni. Terenurile deținute de Logicor și autorizate pentru dezvoltarea de centre logistice permit dezvoltarea suplimentară a peste 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga țară.

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa. Până la data de 30 iunie 2022, portofoliul companiei era reprezentat de 591 de proprietăți de calitate premium, cu o suprafață închiriabilă totală de 13,4 milioane de metri pătrați în piețe cheie de logistică din Europa. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg.

Citeste si:
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Logicor extinde Parcul Logistic - Logicor Bucharest II cu un al doilea depozit premium de 21.200 mp