Lectură de 2 minute

08 Mar 2021 - Știri și Noutăți

LifeBox: Femeile sunt mai preocupate de un stil de viață sănătos. Două treimi dintre clienții companiei sunt femei

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

De Ziua Internațională a Femeii, LifeBox, companie de healthy food delivery din România, prezintă un sumar al obiceiurilor de consum observate în rândul româncelor care au adoptat un comportament alimentar echilibrat. Din datele LifeBox, femeile sunt cele mai preocupate de un stil de viață mai sănătos, acestea reprezentând o pondere de circa 65% din totalul clienților companiei.

Conform reprezentanților LifeBox, femeile solicită mai multe detalii legate de tipurile de meniuri din ofertă și se informează mai mult înainte de a lua o decizie în ceea ce privește meniul potrivit pentru stilul lor de viață comparativ cu clienții bărbați.

În topul motivelor pentru care femeile aleg să comande meniurile LifeBox se află: pierderea kilogramelor acumulate în plus, dorința de a se simți mai bine și adoptarea unui stil de viață mai sănătos, urmate de lipsa timpului pentru prepararea meselor zilnice, precum și dorința de a reveni în formă după naștere. Drept rezultat, peste 60% dintre clientele companiei aleg să comande meniuri cu conținut scăzut de calorii, în variantele de 1000 sau 1500 kcal.

De asemenea, cele mai multe dintre clientele LifeBox optează să își completeze meniul zilnic cu sucurile naturale LifeJuice, nepasteurizate și presate la rece, acestea fiind urmate de ceaiurile LifeTea și de cafeaua LifeCoffee infuzată la rece, nou introdusă în oferta LifeBox.

Din datele companiei, perioada medie de timp pentru care clientele comandă meniurile LifeBox este de șapte zile, iar cele mai multe dintre acestea preferă plata online cu cardul ca modalitate de plată.

„Observăm un grad de atenție mai mare din partea femeilor pentru un stil de viață mai sănătos și o alimentație mai echilibrată, astfel că aproape două treimi din totalul clienților noștri sunt femei. În ceea ce le privește pe clientele noastre, decizia de cumpărare este luată în urma unui proces atent de informare, iar echipa LifeBox este pregătită oricând să ofere toate detaliile pentru a ne ajuta clienții să ia cea mai potrivită decizie pentru stilul lor de viață. Și, pentru că suntem în luna dedicată femeilor, vă reamintim că abonamentele LifeBox pot lua forma unui cadou diferit și inspirat pentru femeile pe care le apreciem. Cu o alimentație sănătoasă, livrată direct la ușă, vor beneficia și de un stil de viață mai sănătos ce le va oferi mai multă energie, dar și de mai mult timp pentru ele și pentru hobby-urile lor”, au declarat cofondatorii LifeBox.

Pornind de la un comportament alimentar corect, LifeBox oferă meniuri gustoase și sănătoase, personalizate în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator și calibrate corect din punct de vedere kilocaloric. Echipa LifeBox are la bază 3 membri fondatori și doi specialiști în bucătărie și nutriție. În bucătăria LifeBox sunt preparate în fiecare zi 5 tipuri de meniuri, ce pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la 3 luni în București & Ilfov, Cluj & Florești și Oradea.

Citeste si:
PwC România: Decalajul salarial între femei și bărbați rămâne ridicat, de 21,6%
PwC România: Decalajul salarial între femei și bărbați rămâne ridicat, de 21,6%
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LifeBox: Femeile sunt mai preocupate de un stil de viață sănătos. Două treimi dintre clienții companiei sunt femei