Lectură de un minut

14 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Lidl Romania isi extinde reteaua cu doua noi unitati

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania si inaugureaza doua magazine in Calafat, jud. Dolj si Carei, jud. Satu Mare, pe data de 21 februarie. 

Noua unitate din Carei, prima din oras, este situata pe Str. Mihai Viteazul, Nr. 36 – 40, iar cea din Calafat pe Bulevardul de Centura, Nr. 1.

Odata cu inaugurarea fiecarei unitati, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noilor magazine se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. In ambele magazine sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

  • unitatea din Calafat are 130 de locuri de parcare; orarul de functionare este de luni pana sambata intre 08:00-21:00 si duminica intre 08:00-19:00
  • unitatea din Carei are 120 de locuri de parcare; orarul de functionare este de luni pana sambata intre 07:30-22:00 si duminica intre 08:00-20:00
Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl Romania isi extinde reteaua cu doua noi unitati