Lectură de un minut

10 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Lidl România înlocuiește magazinul din Slatina care nu mai corespunde standardelor de sustenabilitate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează un magazin în orașul Slatina, județul Olt, pe data de 12 mai, după ce l-a închis pe cel existent, care nu mai corespundea standardelor de sustenabilitate. Acesta este situat pe strada Drăgănești, nr. 33.

Noul magazin Lidl din Slatina are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați. Unitatea dispune de peste 125 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului. Noul magazin Lidl din Slatina, situat pe strada Drăgănești, Nr. 33, înlocuiește o unitate situată pe strada Drăgănești, Nr. 21A, care a fost închisă pe data de 07 ianuarie 2022, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Noul magazin Lidl din Slatina dispune de soluții și tehnologii care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România înlocuiește magazinul din Slatina care nu mai corespunde standardelor de sustenabilitate