Lectură de un minut

18 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Lidl România inaugurează un nou magazin în București. Câte locuri de muncă vor fi create 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în București, pe data de 22 mai. Acesta este situat pe Strada Pucheni, nr. 216-220, sector 5.

 

 

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din București are o suprafață de vânzare de 1.331 m² și dispune de 115 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00.

Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea 25 noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din București dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură eficiența energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din București continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

În plus, Lidl continuă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl a fost fondat în Neckarsulm, Germania, ca lanț de magazine de tip discount. Lidl face parte din Schwarz Gruppe, care include, de asemenea, hipermarketurile Handelshof și Kaufland. Compania a achiziționat magazinele de reduceri Plus, pe care le-a reformat și le-a redenumit Lidl. În prezent, Lidl are magazine în aproape toate țările europene și este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discount din Europa.

Citeste si:
DSU și Lidl au instalat peste 50 de defibrilatoare automate în magazine și spații publice
DSU și Lidl au instalat peste 50 de defibrilatoare automate în magazine și spații publice
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România inaugurează un nou magazin în București. Câte locuri de muncă vor fi create