Lectură de un minut

06 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Lidl România inaugurează un magazin în Sovata, dotat cu stație de încărcare pentru automobilele electrice

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl deschide un magazin în Sovata, județul Mureș, pe data de 7 octombrie. Acesta este situat pe strada Primăverii, nr. 85-89 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Sovata are o suprafață de vânzare de peste 1.300 de metri pătrați. Unitatea dispune de aproximativ 110 locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Program Lidl Sovata

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl din Sovata dispune de un sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape 1 miliard de lei.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care mai bine de 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 270 de magazine și 5 centre logistice.

Citeste si:
Vetfor Investment intră pe piața real estate și cumpără un parc retail, controlat și deținut de familia Fazakas
Vetfor Investment intră pe piața real estate și cumpără un parc retail, controlat și deținut de familia Fazakas
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România inaugurează un magazin în Sovata, dotat cu stație de încărcare pentru automobilele electrice