Lectură de un minut

19 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Lidl România inaugurează un magazin în Pucioasa, unde vor lucra 25 de persoane

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează un magazin în orașul Pucioasa, județul Dâmbovița, pe data de 26 mai, situat pe strada Florin Popescu, nr. 29. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Pucioasa are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de 125 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 07:30 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Pucioasa dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape un miliard de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România inaugurează un magazin în Pucioasa, unde vor lucra 25 de persoane