Lectură de un minut

13 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Lidl Romania doneaza 55.000 euro cu ajutorul clientilor si angajatilor catre Fundatia LEADERS

Abonează-te pe  

Clientii si angajatii Lidl Romania au putut face donatii in magazinele din intreaga tara, in perioada iulie-septembrie, ocazie cu care au sustinut initiativele Fundatiei LEADERS. La finalul campaniei de donatii de la casele de marcat s-au strans 27.500 euro, suma suplimentata de retailer pentru un total de 55.000 euro.

In continuare, Lidl a demarat o noua campanie de strangere de fonduri pentru Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei, demarata in perioada octombrie – decembrie 2017.

De-a lungul celor 5 ani de prezenta in Romania, sustinerea educatiei a fost unul dintre programele de responsabilitate sociala prioritare pentru Lidl. Campania de strangere de fonduri pentru Fundatia LEADERS a reprezentat o ocazie noua pentru clientii si angajatii Lidl de a sprijini formarea tinerilor. Astfel, cei 55.000 euro vor contribui la organizarea de cursuri practice de formare in leadership.

Din dorinta de a continua sprijinul acordat organizatiilor ce dezvolta proiecte de educare a tinerilor, Lidl lanseaza o noua campanie de donatii pentru perioada octombrie – decembrie 2017, de data asta dedicata Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei. Aceasta are ca misiune implicarea tinerilor intr-un proces educativ non-formal de invatare prin actiune, in urma caruia acestia devin actori responsabili in societatea romaneasca. Astfel, tinerii cercetasi isi dezvolta sentimentul de apartenenta la comunitate, a preocuparii fata de ceilalti si invata cum pot avea o contributie activa la schimbarile din societate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl Romania doneaza 55.000 euro cu ajutorul clientilor si angajatilor catre Fundatia LEADERS