Lectură de un minut

25 Apr 2017 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un nou magazin in Iasi

Abonează-te pe  

Lidl continua expansiunea si sa faca investitii in Romania. Saptamana aceasta pe 27 aprilie va deschide un nou magazin in Iasi, cea de-a saptea unitate din acest judet.

Compania germana va inaugura o noua locatie la finalul acestei saptamani. Al saptelea supermarket Lidl din acest municipiu va fi localizat pe fostul teren al fabricii Tesatura situata pe Bulevardul Primaverii, nr. 2.

Locatia va avea o suprafata de 1300 mp si dispune de 100 de locuri de parcare.

Lidl este prezent pe piata locala din 2010, de cand a preluat magazinele de discount tip PLUS. Parte a grupului german Schwarrtz (detine si Kaufland), Lidl activeaza in 27 de tari din Europa si este printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial, asigurand aprovizionarea a aproximativ 10.000 de unitati.

Reprezentantii discounterului au declarat conform magazinulprogresiv.ro:.„Procesul de constructie a noului magazin se afla in linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, alaturi de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabilă, care se incadreaza in standardele europene.”

Sursa foto: facebook.com

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un nou magazin in Iasi