Lectură de un minut

07 Mar 2017 - Știri și Noutăți

Cautatorii de Camari - concurs de la Lidl cu premiu de 10.000 de euro

Abonează-te pe  

Daca ai in casa cel putin un preparat pe care nimeni nu il mai gateste la fel ca tine si care merita sansa sa ajunga pe mesele tuturor romanilor, cheama-i pe Cautatorii de Camari, intre 1 martie si 30 iunie. Cea mai gustoasa descoperire va ajunge in magazinele Lidl si va fi premiata cu 10.000 euro.

Profita de saptamana romaneasca de la Lidl si poti castiga un premiu generos.

lidl cautatorii de camari

Cea mai exigenta echipa de gurmanzi este formata din Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits. Acestia sunt Cautatorii de Camari si vor pleca in cautarea bunatatilor din camarile romanilor. Indiferent ca este vorba despre zacusca, despre gem sau muraturi, cei doi au primit misiunea de a descoperi reteta care trebuie sa ajunga pe mesele tuturor romanilor.

Daca te mandresti cu retetele preparatelor tale cu o gustare originala pe care vrei sa o cunoasca si altii, tot ce ai de facut este sa iti adaugi ideea pe surprize.lidl.ro/camaranoastra pentru a te inscrie. Cautatorii de Camari ajung la tine acasa, iar dupa vizita echipei, daca produsul tau va fi ales, acesta va ajunge pe rafturile magazinelor Lidl, iar tu vei fi rasplatit cu un premiu de 10.000 euro.

Mai multe detalii despre regulamentul campaniei sunt disponibile aici.

In plus, nu uita ca din 6 martie se demareaza Saptamana Romaneasca in magazinele Lidl. Ai astfel ocazia sa cumperi produse traditionale: jumari preparate sub forma de crema, carne si carnati la garnita, sarmale, piftie, mezeluri uscate, ciolan si deserturi romanesti, gogonelele murate, castravetii in saramura.

Daca o sa castigi campania demarata, anul viitor produsul tau poate fi pe rafturile din Camara Lidl alaturi de delicioasele articole deja cunoscute.

Citeste si:
Vor dispărea casele de marcat clasice? Ce spun principalii retaileri din România 
Vor dispărea casele de marcat clasice? Ce spun principalii retaileri din România 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cautatorii de Camari - concurs de la Lidl cu premiu de 10.000 de euro