Lectură de un minut

06 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Lidl retrage de la vânzare un sortiment de napolitane. Produsul a fost depistat cu Salmonella

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Lidl retrage de la vânzare un sortiment de napolitane, produsul fiind depistat cu Salmonella. 
 

Sursa foto: Captură de ecran/ ANSVSA

Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“, toate termenele de valabilitate și toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza), precizează retailerul, într-un comunicat.

De asemenea, compania menționează că produsul poate fi returnat în magazinele Lidl, iar clienții își pot lua banii înapoi.

Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal, precizează compania.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl retrage de la vânzare un sortiment de napolitane. Produsul a fost depistat cu Salmonella