Lectură de un minut

14 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Pantofii sport de la Lidl ajung din nou în magazine. Retailerul din Italia reintroduce la vânzare colecția de adidași

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Începând cu această săptămână, retailerul Lidl din Italia aduce din nou pe rafturile magazinelor colecția de pantofi sport sub brand propriu. La finalul lunii noiembrie, anul trecut, compania epuizase stocul din țară, titrează European Supermarket Magazine.

Anunțul relansării colecției „Lidl Fan Collection” a fost întâmpinată cu entuziasm de fanii colecției.

Adidașii Lidl sub brand propriu au fost lansați inițial ca o farsă, de Ziua Păcălelilor, de 1 aprilie, în urmă cu câțiva ani. În scurt timp, sneakerșii Lidl au devenit un fenomen în multe țări europene, fiind extrem de căutați de colecționari și de pasionații de sport.

Deși costul adidașilor este de 12.99 euro, aceștia se găsesc la vânzare pe site-urile de licitații, cum ar fi eBay, la prețuri care ajung până la 5.000 de euro.

Produse sustenabile la Lidl

O relansare recentă a fost făcută de Lidl Elveția, unde au fost repuse la vânzare astfel de perechi de încălțăminte, în lunea de Paște. La aceștia s-au adăugat și șosete sport asortate - în ediție limitată.

Cu această ocazie, cu relansarea "Lidl Fan Collection", retailerul a ținut să reamintească despre măsurile de responsabilitate socială corporativă pe care le adoptă cu gamele sale de îmbrăcăminte și încălțăminte. Astfel, o colecție "verde" recentă include o linie de lenjerie intimă realizată cu SeaCell, o fibră obținută din alge marine complet biodegradabile și cu emisii zero, dar și adidașii „Crivit Ocean Bound”, realizați în întregime din plastic reciclat și recuperat din oceane.

CITEȘTE despre Lidl lansează Way To Go, marca proprie de ciocolată sustenabilă.

sursa foto: Facebook/ Lidl România

Citeste si:
O inițiativă pentru un mediu mai curat – SARANTIS GO
O inițiativă pentru un mediu mai curat – SARANTIS GO

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pantofii sport de la Lidl ajung din nou în magazine. Retailerul din Italia reintroduce la vânzare colecția de adidași