Lectură de un minut

07 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Lidl recrutează angajați pentru depozitul din Fundeni, unde vor lucra 100 de persoane

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl România recrutează, în perioada 10-11 iunie, stivuitoriști și lucrători pentru depozitul regional din Fundeni, județul Călărași, situat pe Autostrada A2 - KM15, la 10 minute de stația de metrou Anghel Saligny. La depozit se vor creea peste 100 de noi locuri de muncă.

În cadrul evenimentului de recrutare, candidații vor putea afla informații direct de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei, precum și despre beneficiile oferite tuturor anagajaților.

Candidații interesați să se alăture echipei Lidl în noul depozit regional din Fundeni pot aplica pentru pozițiile de stivuitorist și lucrător depozit. Cele două poziții oferite de companie beneficiază de un venit mediu brut lunar de 7.000 lei, respectiv 5.650 lei, ce include salariul de bază, tichetele de masă, bonusurile speciale, aniversare și de performanță. În plus, retailer-ul oferă tuturor angajațiilor transport gratuit, asigurare medicală privată, acces la asigurare medicală pentru membrii familiei, asigurare în caz de accidente, precum și creșteri salariale anuale garantate.

Lidl rămâne liderul retailului alimentar din România și lasă Kaufland în urmă, după ce raportează o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în 2021. Discounterul a detronat în 2020 compania soră în clasamentul celor mai mari retaileri locali, iar în 2021 și-a majorat afacerile cu peste 15% și se distanțează cu 900 de milioane de lei.

Lidl a raportat o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 15,6% față de anul anterior, un profit de 737 de milioane de lei, în scădere cu 2,5% și 9.092 angajați, cu 313 mai mulți salariați în 2021 față de 2020, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl recrutează angajați pentru depozitul din Fundeni, unde vor lucra 100 de persoane