Lectură de un minut

10 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Lidl mai deschide încă două magazine în România

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează pe 14 noiembrie două magazine în Alexandria, județul Teleorman, și în municipiul Roman, județul Neamț, fiind create peste 40 de locuri de muncă.

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din Alexandria se află pe Strada București, Nr.166, iar cel din Roman este situat pe Bulevardul Republicii, Nr. 131, fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.330 m².

De asemenea, unitatea Lidl din Alexandria dispune de peste 170 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Roman are peste 100 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare al noilor unități va fi următorul: de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Alexandria și Roman dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare. În plus, acoperișul magazinului din Roman este dotat cu panouri fotovoltaice, care au capacitatea de a asigura o parte din energia necesară funcționării unității.

Retailerul Lidl Discount SRL, companie controlată direct de We International GMBH, a devenit unul dintre liderii pieţei de retail alimentar după cel mai mare avans anual, nominal şi procentual din top 10 (de 3,1 miliarde de lei, respectiv 32%), la 12,9 miliarde de lei în 2020.

Citeste si:
Nou Director Național Servicii Centrale și Expansiune la Lidl România: cine este românca angajată la Lidl de 10 ani
Nou Director Național Servicii Centrale și Expansiune la Lidl România: cine este românca angajată la Lidl de 10 ani

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl mai deschide încă două magazine în România