Lectură de 2 minute

08 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Lidl își extinde rețeaua cu un nou magazin în Timișoara

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl inaugurează un nou magazin în Timișoara, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe strada Nicolae Andreescu, nr. 40 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de muncă.

Noul Lidl din Timișoara are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați. Unitatea dispune de peste 100 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Lidl folosește un sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Măsuri de combatere a Covid-19

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor:

  • plata cu cardul bancar,
  • evitarea zonelor aglomerate,
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane,
  • păstrarea distanței recomandate față de cei din jurul lor,
  • respectarea recomandările autorităților și a măsurilor individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Recent, Lidl România a anunțat că introduce din 1 aprilie, pentru prima dată în sortimentul său de produse in-and-out, articole de uz casnic realizate din cel puțin 95% plastic reciclat.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl își extinde rețeaua cu un nou magazin în Timișoara