Lectură de un minut

10 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Lidl își extinde rețeaua din România cu două magazine: unul în București și unul în Ștefănești

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl România deschide două noi magazine pe data de 12 august: unul în orașul București și celălalt în orașul Ștefănești, județul Argeș și creează aproximativ 50 de noi locuri de muncă. Noua unitate Lidl din București are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și peste 100 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Ștefănești dispune de o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și peste 120 locuri de parcare. Ambele unități dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice. 

Noul magazin Lidl din București se află pe Șoseaua Sălaj, Nr. 241 A, Sector 5, iar cel din localitatea Ștefănești este situat pe Strada Fitotron, Nr. 2. Orarul de funcționare al unității din București va fi următorul: între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00. În Ștefănești, magazinul Lidl va funcționa între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 20:00.

Noile magazine Lidl din București și Ștefănești dispun de sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistem de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare și stația de încărcare pentru automobile electrice. Noua unitate din București dispune și de un acoperiș verde, iar vegetația de pe acoperiș filtrează apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce în același timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care mai bine de 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 270 de magazine și 5 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl își extinde rețeaua din România cu două magazine: unul în București și unul în Ștefănești