Lectură de un minut

28 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Lidl își extinde rețeaua prin deschiderea unui nou magazin în Oradea

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Oradea, județul Bihor, pe data de 29 iulie. Acesta este situat pe Calea Aradului, Nr. 87 A și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea 15 noi locuri de muncă, anunță retailerul.

Noul magazin Lidl din Oradea are o suprafață de vânzare de peste 1.400 m². Unitatea dispune de 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea 15 noi locuri de muncă.

Program Lidl

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl din Oradea dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică, printre care se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape 1 miliard de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl își extinde rețeaua prin deschiderea unui nou magazin în Oradea