Lectură de un minut

08 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Lidl își extinde rețeaua din România și deschide un nou magazin în Arad

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl deschide un nou magazin în Arad, pe data de 9 septembrie, situat pe Strada Prof. Dr. Aurel Ardelean, Nr. 28 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create peste 20 noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Arad are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m², iar unitatea dispune de peste 110 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00. Noul magazin Lidl din Arad are sisteme de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Inaugurarea noului magazin din Arad face parte din procesul de expansiune a retailerului și continuă strategia de a oferi produse accesibile în ceea ce privește raportul calitate-preț.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl își extinde rețeaua din România și deschide un nou magazin în Arad