Lectură de un minut

29 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Lidl își extinde lanțul de magazine în România prin deschiderea unei noi unități

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în București, pe data de 3 aprilie. Acesta este situat în sectorul 2, pe Strada Barbu Văcărescu, Nr. 164 E.
 

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din București are o suprafață de vânzare de peste 1.200 m² și dispune de 85 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, s-au creat peste 20 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din București dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din București continuă strategia companiei de tip discount de a oferi zilnic românilor produse într-o largă varietate de sortimente.

Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă.

Citeste si:
BisBags investește 1,2 milioane de euro pentru a diversifica producția de sacoșe din hârtie 
BisBags investește 1,2 milioane de euro pentru a diversifica producția de sacoșe din hârtie 

În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl a fost fondat în Neckarsulm, Germania, ca lanț de magazine de tip discount. Lidl face parte din Schwarz Gruppe, care include, de asemenea, hipermarketurile Handelshof și Kaufland. Compania a achiziționat magazinele de reduceri Plus, pe care le-a reformat și le-a redenumit Lidl. În prezent, Lidl are magazine în aproape toate țările europene și este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discount din Europa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl își extinde lanțul de magazine în România prin deschiderea unei noi unități