Lectură de un minut

30 Aug 2017 - Știri și Noutăți

LIDL inchide magazinul de pe Valea Oltului pentru modernizare

Abonează-te pe  

Lidl si-a propus sa imbunatateasca permanent experientele clientilor in timpul cumparaturilor, astfel ca va investi in reamenajarea magazinuleor. Locatia Lidl din Bucuresti, situata pe Strada Valea Oltului, nr. 93 - 107 va fi inchisa in zilele de 5 si 6 septembrie. Aceasta se va redeschide reamenajata in data de 7 septembrie. 

Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar semnalizarea rafturilor va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita.

In plus, pentru ca Lidl este o companie orientata catre sustenabilitate, va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie, dar si functionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clientii sa gaseasca mai usor produsele preferate, toate grupele de marfa vor fi reamenajate. Totodata, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 7 septembrie, si pana duminica, 10 septembrie, magazinul Lidl de pe Strada Valea Oltuluiii va astepta pe clienti cu oferte speciale si cu reduceri. Pe durata lucrarilor de modernizare a unitatii, clientii isi vor putea face cumparaturile in magazinele Lidl din apropiere, de pe Strada Moinesti, nr. 63 si de pe Strada Prelungirea Ghencea, nr. 88 – 92.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LIDL inchide magazinul de pe Valea Oltului pentru modernizare