Lectură de 2 minute

12 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Lidl inaugurează un nou magazin în Capitală. În ce sector va fi deschisă noua unitate 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lidl inaugurează un nou magazin în București, pe data de 17 iulie. Acesta este situat pe șoseaua Alexandriei nr. 164 din Sectorul 5. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea 18 noi locuri de muncă.
 

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din București are o suprafață de vânzare de 1.331 m² și dispune de 112 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00.

Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea 18 noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din București dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Inaugurarea magazinului Lidl din București continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

DSU și Lidl au instalat peste 50 de defibrilatoare automate în magazine

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), împreună cu Lidl România și Fundația pentru SMURD au instalat peste 50 de defibrilatoare automate în magazine Lidl și spații publice din București și județul Ilfov.

Inițiativa face parte din proiectul național „Punct de prim ajutor. Fii salvator!”, inițiat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), cu sprijinul Lidl România și al Fundației pentru SMURD. Proiectul are scopul de a le facilita cetățenilor posibilitatea de a acorda primul ajutor în cazul unui stop cardio-respirator, prin dotarea magazinelor Lidl și a unor spații publice intens tranzitate cu echipamente avansate de asistență medicală de urgență.

Astfel, pe lângă magazine Lidl din București și din județul Ilfov, echipamentele medicale au fost montate în această primă etapă și în spații publice din capitală: Teatrul Național, Opera Națională, Sala Palatului, Academia de Studii Economice și Ateneul Român.

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București
Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, caută IT-iști în România și deschide un hub tehnologic în București

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugurează un nou magazin în Capitală. În ce sector va fi deschisă noua unitate