Lectură de un minut

04 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Lidl inaugurează un nou magazin în București și creează 20 de noi locuri de muncă

Roxana Vasile

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în București, pe data de 5 august. Noul magazin este situat pe Strada Gherghiței, Nr. 5-7, Sector 2 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 20 noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din București are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de peste 100 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 20 noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Lidl optimizează formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact mai reduc asupra mediului. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din București dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Odată cu inaugurarea magazinului din București, Lidl România are 300 de magazine în întreaga țară și continuă strategia de a le oferi  produse dintr-o largă varietate de sortimente. Retailerul colaborează frecvent cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Citeste si:
Federația Băncilor pentru Alimente introduce compostoare pentru produsele biodegradabile și lansează un manual de consum sustenabil, opțional în școli

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugurează un nou magazin în București și creează 20 de noi locuri de muncă