Lectură de 2 minute

14 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Lidl inaugurează un magazin în orașul Luduș, cu stație de încărcare pentru automobilele electrice

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Luduș, județul Mureș, pe data de 17 septembrie. Magazinul este situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 13 și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Luduș are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 metri pătrați și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de locuri de muncă noi.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 13 înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă în luna martie a acestui an, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Retail jobs

Mai mult, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Luduș dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la coadă să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Luduș se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice

Citeste si:
Funcția de lucrător comercial, printre cele mai căutate în platforma Undelucrăm.ro
Funcția de lucrător comercial, printre cele mai căutate în platforma Undelucrăm.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugurează un magazin în orașul Luduș, cu stație de încărcare pentru automobilele electrice