Lectură de un minut

25 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Lidl inaugurează trei magazine în România și creează 65 de locuri de muncă

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Lidl va inaugura trei noi magazine pe data de 28 noiembrie în București, Vaslui și Pecica, județul Arad. În urma acestor deschideri, se vor crea peste 65 de locuri de muncă.

Sursa foto: Lidl

În București, noul magazin se află pe Strada Valea Oltului, Nr. 63-67, în timp ce unitatea din Vaslui este situată pe Strada Ștefan cel Mare, Nr. 195, iar cel din Pecica pe Strada 1, nr. 93.

Cele trei magazine nou inaugurate dispun fiecare de o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². De asemenea, noul magazin Lidl din București dispune de 100 de locuri de parcare, față de 130 la Vaslui sau peste 80 de locuri de parcare la unitatea din Pecica.

Orarul de funcționare al unităților din București, Vaslui și Pecica va fi următorul: de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Noul magazin Lidl din Pecica înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 8 mai 2022, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Noile magazine Lidl din București, Vaslui și Pecica dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Retailerul Lidl Discount SRL, companie controlată direct de We International GMBH, a devenit unul dintre liderii pieţei de retail alimentar după cel mai mare avans anual, nominal şi procentual din top 10 (de 3,1 miliarde de lei, respectiv 32%), la 12,9 miliarde de lei în 2020.

Citeste si:
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugurează trei magazine în România și creează 65 de locuri de muncă