Lectură de un minut

09 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Lidl extinde reteaua cu inca doua magazine

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in tara si inaugurareaza doua magazine in Titu, jud. Dambovita, si Oltenita, jud. Calarasi, pe data de 11 octombrie.

Noua unitate din Titu este situata pe str. Pictor Nicolae Grigorescu, nr. 50, iar cea din Oltenita se afla pe bulevardul 1 Decembrie, nr. 35. Odata cu inaugurarea fiecarui magazin, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Lidl optimizeaza in mod constant procesul de expansiune a retelei, prin constructii cu un impact redus asupra mediului. Fiecare cladire noua este conceputa pentru a avea performante ecologice inalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, pana la echipamentele utilizate in operarea de zi cu zi a unitatii. In procesul de constructie s-au folosit o serie de tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului. De exemplu, in toate magazinele sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Fiecare dintre cele 2 magazine are o suprafata de vanzare de peste 1300 metri patrai si si dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi:
  • pentru unitatea din Titu va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 21:00, iar duminica intre 8:00 si 18:00.
  • pentru magazinul din Oltenita va fi de luni pana sambata, intre 07:30 – 21:00, iar duminica intre 08:00 – 20:00.
Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl extinde reteaua cu inca doua magazine