Lectură de un minut

07 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un nou magazin în Salonta, județul Bihor

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Salonta, județul Bihor, pe data de 9 decembrie. Acesta este situat pe Strada Regele Ferdinand, Nr. 2 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Noul magazin Lidl din Salonta are o suprafață de vânzare de peste 1.300 de metri pătrați. Unitatea dispune de peste 85 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Noul magazin Lidl de pe Strada Regele Ferdinand, Nr. 2 înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 9 mai 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Magazinul dispune de un sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape un miliard de lei.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un nou magazin în Salonta, județul Bihor