Lectură de un minut

05 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un magazin în Săcălaz și creează 20 de noi locuri de muncă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează un magazin în localitatea Săcălaz, județul Timiș, pe data de 7 aprilie. Acesta este situat pe strada Principală, Nr. 376-377. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Săcălaz are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și dispune de peste 120 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Săcălaz dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape un miliard de lei.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 10.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un magazin în Săcălaz și creează 20 de noi locuri de muncă