Lectură de un minut

09 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Lidl continuă extinderea rețelei și deschide un nou magazin în Hunedoara

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile în România și inaugurează un nou magazin în orașul Hațeg, județul Hunedoara. Noua locație dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.  

Noul magazin Lidl din Hațeg are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Unitatea este situată pe Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 27.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului. Astfel, noul magazin Lidl înlocuiește o unitate situată pe strada Tudor Vladimirescu, nr.12 care urmează să fie închisă pe data de 10 martie 2021, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Hațeg dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Prezent în 32 de țări din întreaga lume cu aproximativ 11.200 de magazine, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8000 în România, unde retailerul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl continuă extinderea rețelei și deschide un nou magazin în Hunedoara