Lectură de un minut

27 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un nou magazin în Domnești și creează 35 de locuri de muncă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl România continuă investițiile pe plan local și deschide un nou magazin în Domnești, județul Ilfov. Acesta este situat pe Strada Alexandru Ioan Cuza, Nr. 20 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice. Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create aproximativ 35 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Domnești are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de aproximativ 130 locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create aproximativ 35 de noi locuri de muncă.

Noul magazin dispune de un sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În luna octombrie, Lidl România aniversează 10 ani de la intrarea pe piața locală. Retailerul a ajuns în prezent la o rețea locală de peste 300 de magazine și o echipă de aproximativ 10.000 de angajați la nivel național. Compania lucrează cu peste 400 de furnizori de produse din România și are peste 3.000 de articole românești, în sortimentul permanent și în promoții de tip in-and-out, în săptămâni tematice precum „Săptămâna Românească” sau „Săptămâna Retro”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un nou magazin în Domnești și creează 35 de locuri de muncă