Lectură de un minut

07 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un nou magazin în Botoșani

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează un nou magazin în Botoșani, luni, pe data de 7 martie. Acesta este situat pe strada Independenței, nr. 4 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Botoșani are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de 120 locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

La finalul lunii februarie, Lidl a mai deschis trei magazine, în București, Pitești și Tecuci.

Tot în februarie, discounterul a anunțat că va crește veniturile angajaților cu 12,5%, începând cu 1 martie 2022, iar venitul mediu lunar brut câștigat de un vânzător la angajarea în companie va fi de peste 4.950 de lei, adică aproximativ 2.900 lei net.

Retail jobs

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape 1 miliard de lei.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 10.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un nou magazin în Botoșani