Lectură de un minut

17 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un magazin in Timisoara

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in orasul Timisoara, pe data de 19 septembrie. Noua unitate este situata pe Bulevardul Eroilor, nr. 38. 

Noua unitate din Timisoara are o suprafata de vanzare de peste 1.300 metri patrati si dispune de 114 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, in continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. De exemplu, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.
Deschiderea unitatii din localitatea Timisoara ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii, pe 19 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Inaugurarea noului magazin din Timisoara continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente, prin actiuni simple si sustenabile. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.
Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa.In prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajati, dintre care peste 6.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise 250 de magazine si 5 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un magazin in Timisoara