Lectură de 2 minute

16 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Lidl deschide un magazin în Corbeanca, unde angajează 20 de persoane

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl deschide un nou magazin în Corbeanca, județul Ilfov, pe data de 17 iunie. Acesta este situat pe Șoseaua Unirii, Nr. 216 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice, potrivit unui comunicat de presă.

Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 20 noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Corbeanca are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Noua unitate dispune de soluții și tehnologii moderne, precum sisteme de iluminat LED, senzori de prezență și sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Măsuri anti-Covid-19 în magazinele Lidl

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor.

  • plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate,
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere
  • păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la rând să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Roman se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

În anul pandemic 2020, cei mai mulți români și-au făcut cumpărăturile de la discounterul Lidl, care a devenit liderul pieței de retail alimentar din România, detronând rivalul Kaufland, parte din același grup german, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,86 miliarde de lei.

Citeste si:
EY Future Consumer Index: Retailerii își creează propriile rețele media pentru a-și fideliza consumatorii
EY Future Consumer Index: Retailerii își creează propriile rețele media pentru a-și fideliza consumatorii

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ peste 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care mai bine de 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 270 de magazine și 5 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide un magazin în Corbeanca, unde angajează 20 de persoane