Lectură de 2 minute

03 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Lidl deschide in Capitala magazinul cu numărul 250 din retea

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Bucuresti, pe data de 5 septembrie si ajunge la o retea de 250 de unitati in tara. Noul magazin este situat pe Soseaua Bucuresti – Targoviste, Nr. 50 si este cel de-al 8-lea din tara cu acoperis verde.

Deschiderea magazinului cu numarul 250 din reteaua Lidl Romania continua planurile de expansiune ale companiei prin realizarea de constructii prietenoase cu mediul. Astfel, procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului:

O caracteristica a noului magazin este faptul ca are acoperis verde ce ofera o serie de beneficii ce tin de protectia mediului inconjurator, precum:

  • imbunatatirea eficientei energetice a cladirii
  • mentinerea unei temperaturi constante pe parcursul intregului an
  • reduce efectul de sera, prin absorbtia prafului si a dioxidului de carbon si echilibrarea nivelului de oxigen
  • vegetatia amplasata pe acoperis are rolul de a filtra in mod natural apa pluviala, datorita multiplelor straturi componente
  • reduce in acelasi timp cantitatea de apa deversata in sistemele de canalizare

In continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. Astfel, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.
Noua unitate din Bucuresti are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 m² si dispune de peste 135 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 21:00.
Deschiderea unitatii din Bucuresti ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Inaugurarea celui de al 250-lea magazin din retea continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, prin actiuni simple si sustenabile. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl deschide in Capitala magazinul cu numărul 250 din retea