Lectură de un minut

14 Jun 2017 - Știri și Noutăți

LIdl dedica o colectie de haine pentru Electric Castle

Abonează-te pe  

Pentru 2017 Lidl pregateste participantilor de la Electric Castle o colectie speciala de imbracaminte. Incepand de joi, 15 iunie, clientii retailerului pot alege haine potrivite pentru festival, dintr-o colectie dedicata evenimentelui. Aceasta va fi disponibila in toate magazinele din tara.

 

Clientii care vor sa fie pregatiti pentru festival, pot gasi din 15 iunie in magazinele din tara imbracaminte cu tematica Electric Castle. Saptamana Electrica pune la dispozitie multe articole vestimentare, unele cu mesaje personalizate in tema evenimentului sau cu o emblema Electric Castle:

  • tricouri Electric Castle la 11.99 lei
  • pantaloni scurti la 16.99 lei
  • bermude la 24.99 lei
  • saptca la 29.99 lei
  • sacosa la 9.99 lei

Orice achizitie pentru unul dintre aceste produse ofera sansa de a se castiga una dintre cele 25 de invitatii duble cu acces general. Dupa cumparare tot ce ramane de facut este sa inscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro/electrickingdom, in perioada 15-25 iunie.

lidl electric castle

Detalii despre regulament si informatii suplimentare sunt disponibile aici.

Lidl a pregatit pentru a cincea editie Electric Castle cateva nopti pline de petreceri si surprize in cadrul Lidl's Electric Kingdom, pe domeniul castelului Bánffy. Retailerul promite ca vizitatorii sa fie surprinsi cu cateva preparate culinare sau de gratar via Royal Food Court sau Royal Grill. Zona dedicata relaxarii se numeste Royal Garden, un spatiu unde se vor putea comanda sucuri naturale. In plus, un magazin special va fi deschis pentru festival, Royal Market.

Sursa foto: lidl.ro

Citeste si:
STUDIU I Care sunt cele mai frecvente produse comandate online de femei
STUDIU I Care sunt cele mai frecvente produse comandate online de femei
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LIdl dedica o colectie de haine pentru Electric Castle