Lectură de un minut

21 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Lidl continuă expansiunea și deschide primul magazin din Râmnicu Sărat

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea primului magazin din orașul Râmnicu Sărat, județul Buzău, pe data de 24 septembrie. Magazinul este situat pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, Nr. 34 și dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Râmnicu Sărat are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Râmnicu Sărat dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl continuă expansiunea și deschide primul magazin din Râmnicu Sărat