Lectură de un minut

12 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Lidl ajunge in Resita unde deschide un magazin

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania si inaugurareaza un magazin in Resita, pe 19 iulie 2018. Noua unitate este situata pe Strada Revolutia din Decembrie, nr.1, clientii urmand sa beneficieze si de o statie de incarcare a masinilor electrice.

Lidl optimizeaza in mod constant procesul de expansiune a retelei, prin constructii cu un impact redus asupra mediului. Fiecare cladire noua este conceputa pentru a avea performante ecologice inalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, pana la echipamentele utilizate in operarea de zi cu zi a unitatii.

In procesul de constructie s-au folosit solutii si tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. Cladirea beneficiaza de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al cladirii si senzori de prezenta, precum si un sistem de recuperare a caldurii din aerul viciat, integrat in instalatia de ventilatie.

Unitatea Lidl din Resita de pe Strada Revolutia din Decembrie va oferi clientilor o suprafata de vanzare de aproximativ 1300 metri patrati si in jur de 150 de locuri de parcare. In parcarea unitatii va fi amplasata o statie de incarcare pentru automobilele electrice.

Orarul de functionare a noii unitati va fi intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 08:00 si 20:00.

Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodata, in saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutaria Lidl.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl ajunge in Resita unde deschide un magazin