Lectură de un minut

21 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Lidl ajunge in Husi

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania prin deschiderea unui magazin nou in Husi, judetul Vaslui, pe data de 28 februarie. Noua unitate este situata pe Calea Basarabiei, Nr. 103. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 26 de noi locuri de munca.

Procesul de executie a noului magazin se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului.

In continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. Concret, in unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Noua unitate din Husi are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m² si dispune de aproximativ 160 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata, intre 07:30 si 21:00, iar duminica intre 8:00 si 19:00. Odata cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 26 de noi locuri de munca.

Deschiderea magazinului din Husi, judetul Vaslui, ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl ajunge in Husi