Lectură de un minut

27 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Lidl a inaugurat un nou magazin in Ploiesti

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania si inaugureaza un nou magazin in orasul Ploiesti, pe 28 noiembrie. Acesta este situat pe Str. 1 Decembrie 1918, nr. 1.

Magazinul care va fi inaugurat in Ploiesti are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 metri patrati si dispune de 135 de locuri de parcare. Orarul de functionare a magazinului va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00. Odata cu aceasta inaugurare, se vor crea aproximativ 25 noi locuri de munca in oras.

In linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl isi dezvolta reteaua de magazine adoptand solutii pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, magazinul dispune de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. De exemplu, in magazinul din Ploiesti sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.
Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl a inaugurat un nou magazin in Ploiesti