Lectură de un minut

05 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Liberty Center extinde portofoliul de magazine cu un supermarket Auchan

Abonează-te pe  

Auchan Retail Romania se pregateste in 2018 pentru intrarea in centrul comercial Liberty Center cu un magazin in format supermarket. In prezent, magazinul situat la parterul centrului comercial se afla in proces de amenajare si va avea o suprafata de peste 3,600 de metri patrati.

Prin deschiderea supermarketului Auchan, Liberty Center diversifica oferta pentru cumparaturile zilnice. Liberty Center si-a propus diversificarea mixului de retaileri, centrul intrand de luna aceasta intr-un proces de reamenajare.

Corina Stamate, Center Manager, JLL Romania a declarat: „Strategia de dezvoltare pe termen lung a Liberty Center presupune inclusiv reorganizarea galeriei si atragerea de noi parteneri. Fiind singurul centru tip mall din sectorul 5, ne dorim sa raspundem cat mai bine nevoilor clientilor nostri si sa le oferim un mix relevant de retaileri, cu oportunitati variate de shopping, servicii si petrecere a timpului liber. Noile deschideri ne ajuta sa diversificam si mai mult experienta de shopping a vizitatorilor nostri, iar includerea supermarketului Auchan va completa perfect mixul de leasing. Fiind un mall de proximitate, cumparaturile zilnice sunt unul dintre punctele extrem de importante pentru clientii care ne viziteaza. De aceea, ne dorim sa avem o diversitate mare de produse si sa devenim prima optiune pentru cumparaturile de zi cu zi.”.

In luna aprilie a acestui an, la parterul centrului comercial, a fost deschis InExtenso, primul magazin de acest tip care nu opereaza in aceeasi locatie cu un hipermarket Auchan si al noualea din cadrul retelei. In Extenso by Auchan se intinde pe o suprafata de 555 metri patrati si ofera o gama variata de produse vestimentare. Acestea sunt dedicate atat adultilor, cat si celor mici si sunt inspirate din viata de zi cu zi, oferind tinute casual, adecvate pentru orice moment si activitate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Liberty Center extinde portofoliul de magazine cu un supermarket Auchan