Lectură de 3 minute

18 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin va deschide în luna mai al doilea magazin din Brașov și creează 100 de locuri de muncă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, va deschide cel de-al doilea magazin din municipiul Brașov, programată pentru 13 mai 2022. Noul magazin din cartierul Astra este situat pe Calea București nr. 134, acesta fiind cea de-a 20-a unitate a rețelei retailerului în România.

Noul magazin va avea o suprafață totală de 7.000 de metri pătrați, potrivit reprezentanților companiei. În noul magazin din Brașov, clienții vor avea la acces la peste 23.000 de produse din categorii de interes cât mai variate precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru casă și multe altele.

Totodată, clienții noului magazin vor avea acces și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin care oferă acces la toate cele peste 30.000 de produse din portofoliu, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

„Brașovul este o piață dinamică, fiind un oraș modern cu o populație în creștere. Prin urmare, decizia de a deschide un al doilea magazin în oraș a venit în urma cererii tot mai crescute de produse de bricolaj, susținută și de proiectele în construcții aflate în desfășurare, dar și de interesul brașovenilor pentru amenajarea și renovarea propriilor locuințe sau a altor proprietăți, mai ales că Brașovul este și un oraș turistic.

De asemenea, noul magazin are o poziție geografică favorabilă, ce oferă acces mai ușor și mai rapid la gama de produse Leroy Merlin celor din localitățile situate în partea de sud a județului. Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin, ne dorim să devenim opțiunea favorită a brașovenilor și, totodată, liderul pieței locale de bricolaj și amenajare a locuințelor din Brașov”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Noul magazin pune la dispoziție 100 de locuri de muncă

Cel de-al doilea magazin Leroy Merlin din Brașov va avea peste 100 de angajați, dintre care 80 au fost deja recrutați. În prezent, mai sunt disponibile 20 de posturi precum: Consilier Vânzare (10 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții), Consilier Servicii Clienți (5 poziții).

Noul magazin Leroy Merlin din Brașov beneficiază și de o poziție avantajoasă, aflându-se în partea de sud a orașului, în proximitatea orașelor Săcele, Predeal și a celorlalte stațiuni de pe Valea Prahovei.

Leroy Merlin este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

Citeste si:
Dyson va desființa 1.000 de locuri de muncă. Producătorul plănuiește restructurări la nivel global
Dyson va desființa 1.000 de locuri de muncă. Producătorul plănuiește restructurări la nivel global

În România funcționează 19 magazine LEROY MERLIN, cu peste 3.000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin va deschide în luna mai al doilea magazin din Brașov și creează 100 de locuri de muncă