Lectură de un minut

03 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin retrage de la vânzare un grătar cu defecțiuni și cere clienților să îl aducă înapoi în magazin

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de retail Leroy Merlin retrage de la vânzare un grătar cu defecțiuni și cere clienților să îl aducă înapoi în magazin, pentru că are probleme de siguranță și poate provoca arsuri sau incendii. Clienții vor primi contravaloarea produsului, asigură compania.

„Adeo Services a constatat că articolul 11500251 Grătar Cărbuni material Icarus Ean: 3276000413639, vândut în magazinele Leroy Merlin din România, poate provoca accidentarea utilizatorului. Acest grătar are multe defecțiuni de siguranță care pot duce la răniri grave și ireversibile (arsuri, incendii etc.)”, se arată în informarea publicată de companie.

Retailerul a decis rechemarea voluntară a tuturor produselor de acest tip vândute clienţilor săi în perioada martie 2019 - august 2021.

Leroy Merlin cere clienţilor care au achiziţionat acest produs să-l returneze de îndată în oricare dintre magazinele din România, urmând să primească contravaloarea produsului la simpla prezentare a acestuia în magazin.

Compania precizează că până în acest moment nu a fost înregistrat niciun accident care să fi fost generat de acest produs.

Leroy Merlin este o companie care activează pe piața de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie din cadrul ADEO, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și are peste 115.000 de angajați.

În România funcționează 19 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Târgoviște și Oradea.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Două dintr-o lovitură: rețeaua locală Magazine DIANA se extinde cu două magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin retrage de la vânzare un grătar cu defecțiuni și cere clienților să îl aducă înapoi în magazin