Lectură de 2 minute

16 Jun 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul Leroy Merlin va deschide la Iasi primul magazin, pe 24 iunie

Abonează-te pe  

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin va deschide pe 24 iunie in Iasi al treilea magazin din Moldova, dupa unitatile inaugurate la Bacau si Iasi. Noul magazin din retea va avea o suprafata de vanzare de 13.000 de metri patrati si va fi situat la adresa Calea Chisinaului, nr. 23.

 

 

Oferta va cuprinde o selectie de aproape 28.000 de produse din categoria bricolaj, materiale de constructii, casa, gradina, decoratiuni. Cu preturi adaptate la puterea de cumparare a clientilor, magazinul ofera acces la solutiile potrivite pentru amenajarea, intretinerea sau construirea locuintei. In plus, magazinul va avea un spatiu drive-in de 4000 de metri patrati. Astfel, fiecare cumparator isi va putea face achizitiile simplu si rapid, putand incarca marfa direct in masina personala.

De asemenea sunt disponibile serviciile de livrare expres, descarcare la usa clientului, finantare, optiunea de retur marfa in 90 de zile, inchirierea unelterlor fara garantie post vanzare, debitare lemn, mixare vopsea.

La fel ca in celelalte unitati de sub sigla Leroy Merlin, o echipa de angajati pregatiti si dedicati va oferi sfaturi si va fi la dispozitia clientilor, functie de nevoi si buget.

Magazinul Leroy Merlin din Iasi va fi deschis de luni pana sambata intre 07:00 - 21:00 si duminica in intervalul 09:00 - 20:00.

Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN Romania a declarat:

Asa cum am promis, vom finaliza in timp util procesul de rebranding al retelei de magazine achizitionate, pentru ca ne dorim ca un numar cat mai mare de romani sa plateasca mai putin pentru produse de bricolaj de calitate si servicii impecabile. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara deschiderea unui magazin in Iasi, acest oras fiind un pol important in regiunea Moldovei, o zona in care credem si care detine un mare potential de dezvoltare in viitor. Ultimii 3 ani au marcat un trend de crestere semnificativ pentru acest oras si credem ca in urmatorii 5, cresterea zonei va fi exponentiala. Vom fi alaturi de ieseni in dezvoltarea orasului si a intregii regiuni.”

Citeste si:
Lanțul internațional de restaurante BURGER KING va deschide prima sa locație din Iași în ansamblul Palas
Lanțul internațional de restaurante BURGER KING va deschide prima sa locație din Iași în ansamblul Palas

Xavier Claudel, directorul magazinului LEROY MERLIN Iasi a adaugat:

Ne bucuram sa putem oferi clientilor produse de calitate, accesibile oricui este interesat sa isi amenajeze caminul si gradina. Este nevoie pe piata locala de experienta cumparaturilor moderne, cu o gama larga de produse, intotdeauna la preturi mici, mereu in stoc si cu cea mai buna consiliere. Clientii sunt invitati sa se simta ca acasa in magazinul nostru!”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Leroy Merlin va deschide la Iasi primul magazin, pe 24 iunie