Lectură de un minut

28 Jan 2015 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin deschide un nou magazin in Bragadiru si incepe modernizarea bauMax

Abonează-te pe  

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj la nivel local, companie care anul trecut a achizitionat operatiunile bauMax in Romania, a demarat procesul de modernizare al celor 15 magazine cumparate in vara anului trecut si pregateste inaugurarea celui de-al treilea magazin propriu al retelei, scrie Wall-Street.ro.

Lucrarile la magazinul Leroy Merlin din Bragadiru se afla, inca, in plina desfasurare dupa cum reiese si din imagini. Mai mult decat atat, retailerul desfasoara in prezent si recrutarile pentru viitorul spatiu comercial in care vor lucra aproximativ 100 de angajati.

Pe langa lucrarile de la magazinul din Bragadiru, Leroy Merlin a inceput modernizarea spatiilor comerciale bauMax in centre comerciale Leroy Merlin, procesul de schimbare al celor 15 magazine urmand sa se intinda pe tot parcursul anului 2015. Retailerul a inceput deja sa afiseze promotii de pana la 80% in unele magazine pe care le detine pentru a lichida stocurile disponibile si a face loc celor comercializate de catre Leroy Merlin la nivel local. Printre aceste locatii se numara bauMax Ploiesti, dar si magazinul bauMax din Brasov, iar treptat, in functie de decizia grupului si restul de magazine vor intra in procesul de rebranding.

Citeste intreg articolul pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin deschide un nou magazin in Bragadiru si incepe modernizarea bauMax