Lectură de un minut

30 Aug 2016 - Știri și Noutăți

Al 15-lea magazin Leroy Merlin se deschide in Timisoara

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai importanti retaileri pentru bricolaj, materiale de construcitii si gradina, Leroy Merlin, a terminat procesul de rebranding al locatiilor BauMax. Astfel, vinerea aceasta, pe 2 septembrie va deschide la Tmisoara, a 15-a locatie.

Noul magazin Leroy Merlin, va fi primul inaugurat in zona de vest a Romaniei.

Noua unitate Leroy Merlin este situata pe calea Sagului, DN 59 si va avea o suprafata de 13.000 de metri patrati, plus o zona drive-in de 4.000 de metri patrati.

Inaugurarea celui de-al 15-lea magazin Leroy Merlin din tara reprezinta si finalizarea proceselor de rebranding al magazinelor preluate de sub umbrela bauMax, din 2014.

Peste 100 de angajati sunt instruiti sa raspunda la intrebari si sa ajute clientii sa aleaga ce se potriveste planurilor si lucrarilor de reamenajre sau de constructii. Magazinul pune la dispozitia cumparatorilor o gama de mai mult de 28.000 de produse pentru casa si gradina.

Frederic Lamy, directorul general Leroy Merlin Romania a declarat: “Acum un an, am anuntat ca in luna septembrie vom finaliza o prima etapa importanta din strategia de dezvoltare a Leroy Merlyn in Romania. Deschiderea magazinului din Timisoara marcheaza succesul unui program de dezvoltare a companiei care a tinut 20 de luni si in cursul caruia au fost transformate si redeschise 12 magazine din fosta retea bauMax, iar doua au fost construite de la zero. (…)Timisoara va fi un oras simbol si pentru noi, locul in care se incheie un capitol din dezvoltarea Leroy Merlin si se deschide un altul, in care vom dezvolta proiecte noi pentru clientii nostri”.

leroy merlin

Retailerul Leroy Merlin are acoperire nationala cu 15 magazine in Romania si un total de 370 de magazine, in 12 locatii din lume.

Sursa foto: wall-street.ro

Citeste si:
 Leroy Merlin Colosseum, primul magazin Leroy deschis în România, a fost reamenajat. Cum arată acesta
 Leroy Merlin Colosseum, primul magazin Leroy deschis în România, a fost reamenajat. Cum arată acesta

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Al 15-lea magazin Leroy Merlin se deschide in Timisoara