Lectură de 3 minute

19 Oct 2023 - Știri și Noutăți

 Leroy Merlin Colosseum, primul magazin Leroy deschis în România, a fost reamenajat. Cum arată acesta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță finalizarea procesului de remodelare a primului său magazin deschis în România, Leroy Merlin Colosseum, cu o inaugurare care va avea loc pe 27 octombrie. Potrivit reprezentanților companiei, remodelarea are ca obiective atât creșterea numărului de clienți pentru anul 2024, cât și majorarea cifrei de afaceri a magazinului cu aproximativ 15-20%. Reamenajarea a durat aproape 1 an și a implicat o investiție totală de 3,5 milioane de euro.
 

Sursa foto: Leroy Merlin

Remodelarea Colosseum a fost prima de acest fel demarată în România de către Leroy Merlin, iar pe toată durata lucrărilor magazinul a rămas deschis pentru clienți, astfel încât să le asigure un acces facil la gama de produse și servicii. CEO-ul companiei, Mathieu Bauduin, menționează că obiectivele procesului constau în creșterea numărului de clienți cu aproximativ 10-15% până în 2024, precum și în creșterea cifrei de afaceri cu aproximativ 15-20%, accentuată de comenzile online sau telefonice.

Program Leroy Merlin

Magazinul se află în Parcul Comercial Colosseum, de pe Șoseaua Chitilei, numărul 284-286 și este deschis publicului de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00. Începând cu data de 6 noiembrie, magazinul va fi deschis duminica de la ora 9:00 până la 19:00, conform programului de iarnă.

Scopul reamenajării magazinului a fost acela de a oferi o experiență de cumpărare mai simplă și facilă pentru fiecare client. Astfel, raioanele au fost grupate pe mai multe zone: proiect (bucătărie și sanitare), deco, tehnic (unelte și electricitate) și grădină. Odată cu noile schimbări, profesioniștii și meseriașii vor avea acces la o intrare separată cu acces mai rapid spre zona tehnică. În continuare, zona de DRIVE IN permite accesul cu mașina în zona materialelor de construcții, achiziția fiind mai eficientă pentru clienți.

În ceea ce privește gama de produse, aceasta a fost îmbunătățită, iar clienții vor avea acum acces la o ofertă diversă pentru a renova, construi și decora locuința și spațiile exterioare - grădina sau balconul.

Totodată, vor putea beneficia de proiecte complete dedicate mobilierului de bucătărie și baie, dar și a ferestrelor, soluții complete care acoperă toate nevoile, de la achiziționarea produselor până la montajul acestora. Pentru a veni și mai mult în ajutorul clienților, se poate apela la serviciul de retragere marfă pentru o selecție variată de produse grele precum gresie, faianță, parchet, bucătării, sanitare. Astfel, după ce au fost alese, produsele vor fi aduse direct la mașina clientului de către angajați.

Cu noul format, suprafața totală de vânzare din interior și exterior este acum de aproximativ 15,000 metri pătrați, zona de DRIVE IN fiind de 4,000 metri pătrați, cu o extindere de 2,000 de metri pătrați pentru partea de aprovizionare și 600 de locuri de parcare.

Citeste si:
Profi atinge borna de 1400 de magazine partener, în 2023
Profi atinge borna de 1400 de magazine partener, în 2023

Cu pasiune și dedicare, ambiția noastră este să transformăm Leroy Merlin Colosseum în destinația preferată a bucureștenilor pentru proiectele lor de DIY, alături de celelalte magazine Leroy Merlin din Capitală.

Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România

Retailerul își propune ca Leroy Merlin Colosseum să aducă un aport semnificativ în consolidarea imaginii de brand în Capitală, dar și la nivel național. Leroy Merlin Colosseum este primul magazin deschis în România, mai exact în septembrie 2011, și reprezintă, totodată, flagship-ul Leroy Merlin pe plan local.

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este companie în piața de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit. Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști.
În România funcționează 21 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /   Leroy Merlin Colosseum, primul magazin Leroy deschis în România, a fost reamenajat. Cum arată acesta