Lectură de 2 minute

05 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin a organizat spații de ridicare a comenzilor în afara magazinelor, pentru persoanele fără certificat verde

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, prezent în România cu 19 de magazine, anunță că a organizat spații în afara magazinelor pentru clienții care vor să își ridice produsele rezervate pe site și nu au certificat verde.

„În cadrul Leroy Merlin am implementat accesul pe baza certificatului verde, explicând clienților noștri că respectăm legea în vigoare.

Ca prim efect, numărul comenzilor online a crescut de 4 ori în 5 zile. Găsim toate soluțiile pentru clienții noștri, astfel încât aceștia să reușească să-și facă cumpărăturile de pe web chiar dacă nu sunt vaccinați. Magazinul nostru online conține întregul portofoliu de peste 30.000 de produse disponibile și în magazinele noastre și, în plus, livrăm în toată țara.

Mai mult, venim și în sprijinul clienților care optează pentru serviciul „Rezervă și Ridică", printr-un proces simplu, în care rezervarea produselor dorite se face pe site, iar ridicarea acestora se face fară a accesa magazinul, din punctele organizate în exteriorul magazinelor", a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin România, la solicitarea Retail.ro.

Conform hotărârii de guvern din 25 octombrie, accesul în magazine considerate neesențiale este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva SARS-CoV-2 și pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, accesul în magazine se face doar în baza verificării certificatului verde, iar clienții fără document pot prelua comanda din exteriorul magazinului, acolo unde retailerul francez a amenajat spații speciale.

Dedeman a anunțat, de asemenea, că persoanele care nu au certificat verde pot comanda online produsele dorite și le pot ridica în patru ore din magazinul ales, iar angajații companiei oferă consultanță în parcarea unităților comerciale, acolo unde pot fi preluate comenzile, în intervalul programului de lucru.

Leroy Merlin are toate produsele online

Leroy Merlin și-a listat în luna iulie întregul portofoliu de produse în magazinul online, cu livrare în toată țara și estima o dublare a veniturilor generate de segmentul e-commerce în următoarele luni. Potrivit reprezentanților Leroy Merlin, politica de preț a produselor comercializate online este identică cu cea aplicată în magazinele fizice ale retailerului francez.

Citeste si:
MAMBricolaj Ghencea generează aproape o cincime din vânzările rețelei: care sunt cele mai căutate produse
MAMBricolaj Ghencea generează aproape o cincime din vânzările rețelei: care sunt cele mai căutate produse

Leroy Merlin este unul dintre jucătorii din piața de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie din cadrul Adeo, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Compania angajează peste 115.000 de persoane.

În România funcționează 19 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.500 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin a organizat spații de ridicare a comenzilor în afara magazinelor, pentru persoanele fără certificat verde