Lectură de un minut

29 Mai 2015 - Știri și Noutăți

LEROY MERLIN a deschis un nou magazin la Sun Plaza, in cartierul Berceni

Abonează-te pe  

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj a deschis astazi, 29 mai, in complexul comercial Sun Plaza, Bucuresti, cel de-al patrulea magazin sub brand propriu si al doilea din reteaua bauMax, anunta compania printr-un comunicat.

Magazinul din Sun Plaza are o suprafata de aproximativ 12.000 mp si o echipa de aproape 100 de oameni, pregatiti sa raspunda nevoilor iubitorilor de bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit.

Lucrarile de modernizare si rebranding ale magazinului din Sun Plaza au inceput in acest an, fiind cea de a doua unitate din reteaua bauMax care a fost modernizata si adaptata imaginii si exigentelor LEROY MERLIN, urmând ca in perioada imediat urmatoare sa fie inaugurate inca 2 unitati.
Noul magazin de bricolaj este situat in sudul Bucurestiului, cartierul Berceni, pe Calea Vacaresti nr. 391 si are o pozitionare strategica pentru companie, care detine deja un magazin in zona de nord-vest a Bucurestiului, in Parcul Comercial Colosseum, pe Sos. Chitilei nr. 284. Magazinul din Sun Plaza este deschis tuturor celor care sunt in cautare de solutii pentru amenajarea, reamenajarea sau constructia locuintelor si a gradinilor de luni pâna sâmbata intre orele 08:00-22:00, iar duminica de la 09:00-20:00.

LEROY MERLIN Sun Plaza va oferi clientilor sai servicii de livrare, retur marfa, debitare lemn, mixare vopsea, inchiriere unelte, finantare, serviciul post-vanzare etc. De asemenea, clientii magazinului LEROY MERLIN din Sun Plaza au acces direct in magazin de la statia de metrou Piata Sudului. Toti clientii vor beneficia de consiliere specializata si personalizata pentru achizitionarea produselor dorite astfel incât fiecare sa primeasca cele mai bune solutii adaptate nevoilor si bugetului sau.

LEROY MERLIN are in Romania patru magazine: doua in Bucuresti, in complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin in Craiova – Electroputere Mall si un magazin lânga Ploiesti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LEROY MERLIN a deschis un nou magazin la Sun Plaza, in cartierul Berceni