Lectură de 3 minute

28 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Lensa lansează o nouă ediție „Rabla la ochelarii de vedere”, cu vouchere în valoare totală de 1.000 de lei

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinul de optică din România Lensa lansează ediția de primăvară a programului „Rabla la ochelarii de vedere” începând de marți, 1 martie. Anul acesta, compania dublează valoarea totală a voucherelor pentru înlocuirea unei perechi de ochelari vechi, la 1.000 de lei.

Pentru a beneficia de programul Rabla, persoanele care doresc să își schimbe o pereche de ochelari vechi cu unii noi trebuie să se înscrie în program pe site-ul companiei și să predea o pereche de ochelari într-unul din magazinele Lensa.

La achiziția unei perechi noi de ochelari de vedere, fiecare cumpărător va primi 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare. Voucherele Rabla sunt transmisibile și pot fi utilizate până la data de 1 mai 2022, atât pentru comenzile online pe Lensa.ro, cât și pentru achiziții în magazine, în valoare de minimum 300 de lei.

„Programul Rabla la ochelarii de vedere a ajuns anul acesta la a treia ediție. Succesul pe care l-am înregistrat în edițiile anterioare ne-a determinat să creștem valoarea voucherelor de la 500 la 1.000 de lei. Astfel, posesorii de vouchere pot oferi cupoane și apropiaților, pentru a-și achiziționa produse de optică la prețuri și mai bune. În plus, oricine dorește să-și verifice dioptriile în această perioadă și nu numai, o poate face complet gratuit, programându-se pe site-ul Lensa.ro pentru o consultație optometrică în orice magazin Lensa din țară”, a declarat Daniel Crăciun, CEO și Fondator Lensa.

Rabla la ochelarii de vedere în 2021

Anul trecut, 39.000 de români s-au înscris în programul „Rabla la ochelarii de vedere”. Lensa a oferit aproximativ 43.000 de vouchere, în valoare totală de peste 5.129.100 lei.

Programul „Rabla la ochelarii de vedere” se derulează exclusiv offline, în magazinele Lensa din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Arad, Oradea, Bacău. În contextul expansiunii accelerate, noile magazine Lensa care vor fi deschise pe parcursul campaniei „Rabla la ochelarii de vedere” vor intra automat în program.

Pașii înscrierii în programul „Rabla la ochelarii de vedere”:

  1. Clienții se înscriu online în program pe Lensa.ro

    Citeste si:
    Leroy Merlin a închiriat două spații comerciale ale Cora. Când și unde vor fi deschise noile magazine de bricolaj 
    Leroy Merlin a închiriat două spații comerciale ale Cora. Când și unde vor fi deschise noile magazine de bricolaj 
  2. Ochelarii de vedere vechi se predau într-un magazin Lensa.

  3. Consultanții Lensa verifică prescripția pentru ochelari. Dacă este o prescripție mai veche de un an, clienții pot opta pentru o programare la o consultație gratuită.

  4. Este comandată noua pereche de ochelari de vedere, în baza prescripției. Clienții intră în posesia voucherelor Rabla. Un singur voucher Rabla este aplicat la comanda noilor ochelari de vedere. Restul voucherelor pot fi utilizate pentru orice achiziție în valoare minimă de 300 de lei, până la data de 1 mai 2022.

  5. După primirea unui SMS, comanda poate fi ridicată din magazin.

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, cu peste 200.000 de comenzi anual. În prezent, compania deține 17 showroom-uri în marile orașe din țară și un magazin online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lensa lansează o nouă ediție „Rabla la ochelarii de vedere”, cu vouchere în valoare totală de 1.000 de lei